Weg met Opa en Oma

Hoi allemaal, het is weer eens tijd voor een update.

Afgelopen weekend ben ik met papa en mama en opa en oma naar een huisje geweest. Mama had dit als kado gegeven aan Opa voor zijn verjaardag en nu was het er dan van. We zijn vrijdag middag al naar het huisje toe gegaan, Opa en Oma waren al naar ons toegekomen en toen ik s’middags wakker werd zijn we gelijk vertrokken. Het was een knus huisje met 3 slaapkamers. Een voor Opa en Oma, een voor Papa en Mama en een eigen slaapkamer voor mijzelf. Na dat we aankwamen hebben we alle spullen uit de auto gehaald en in ons huisje gezet. Daarna zijn we een stukje gaan wandelen om te kijken wat er allemaal te doen is en hebben we wat gedronken in het Limburgs Cafe. Ook was er vlakbij een springkussen wat ik erg leuk vond en wel elke dag op ben geweest.

Springkussen

Het huisje staat een een park (Weerterbergen) samen met een heleboel andere huisjes. Ook zijn er veel eendjes, ganzen en zwanen die elke morgen komen kijken of we niet wat brood over hebben.

Huisje_eendje

De broodjes had ik die ochtend zelf gehaald samen met Opa en Papa, na het ontbijt zijn we met z’n allen een stuk gaan wandelen en haden we onze spullen meegenomen om te gaan zwemmen. Hier zitten we lekker in het zonnetje.

Img_6247640

s’Middags zijn we naar Koos konijn geweest met de mini disco. Dat was erg leuk en toen het afgelopen was heb i ik nog veel gespeeld in "Fort Fun".

Kooskonijn

s’avonds hebben we met z’n allen gegourmet en frietjes gegeten. De volgende dag ben ik samen met papa weer gaan zwemmen, en gingen we s’midddags Bowlen. Dat is een spel waarbij je kegels moet omgooien met een grote zware bal. Mama was de beste maar ik kon het ook best goed.

Bowlen

Daarna hebben we lekker in het restaurant gegeten, ik had hele grappige krulfrietjes en mini frikandelletjes, lekker hoor.

Etenweert

Tja en maandag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Eerst nog het huisje poetsen en de spulletjes in de auto en dan weer naar huis.

Groetjes en Kusjes, Iris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *